Πρεμιέρα την Τετάρτη για το «καλάθι του νονού»

***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ **** ** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç **

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου έως και το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου 2023, θα είναι διαθέσιμο το «καλάθι των νονών» προκειμένου να διευκολύνουν τις αγορές για τα βαφτιστήρια τους ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Το καλάθι θα περιλαμβάνει παιχνίδια και λαμπάδες με κατηγορίες παιχνιδιών που θα διαμορφωθούν από το αρμόδιο υπουργείο και από τις οποίες η κάθε επιχείρηση θα επιλέγει κάθε εβδομάδα τα προϊόντα που θα απαρτίζουν τους καταλόγους της, αναμένεται να είναι παρόμοιες με εκείνες των Χριστουγέννων, ενώ θα προστεθούν λαμπάδες με παιχνίδια για τις αγορές των νονών προς τα βαφτιστήρια τους.

Θα περιλαμβάνει 12 συνολικά κατηγορίες παιχνιδιών ως εξής: λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.

Σημειώνεται ότι κάθε κατάστημα μπορεί να προσφέρει μία ή περισσότερες από αυτές τις κατηγορίες και όχι υποχρεωτικά όλες, καθώς το υπουργείο Ανάπτυξης επιθυμεί να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις και κυρίως μικρές.

Πηγη:Dnews