Παρλιάρος: Έβλεπα την αστυνομία και κρυβόμουν στις τουαλέτες

Ο Στέλιος Παρλιάρος σε μία αποκλειστική εξομολόγηση για τις περιπέτειες της ζωής του κατά το ξεκίνημά του. “Δεν θα ξεχάσω ένα πρωί που βγήκα από το σπίτι και με περίμενε η Αστυνομία απ’έξω”.

“Και ξαφνικά αρχίζει η οικονομική καταστροφή”.. Ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” για μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του.

“Βρήκα ένα μαγαζί και όταν ξεκίνησα είχε τεράτια απήχηση από την πρώτη στιγμή. Άρχισα λοιπόν εγώ να ανοίγω μαγαζιά και να μην παρακολουθώ τα οικονομικά και ξαφνικά αρχίζει η οικονομική καταστροφή. Για κάποια χρόνια δε, σταμάτησα να μιλάω με την αδερφή μου, υπήρχαν προβλήματα. Να φανταστείς είχα πολλά δικαστήρια από τα χρέη στο κράτος. Τα ξεπέρασα πλέον και δεν χρωστάω τίποτα, ούτε έφαγα από κανέναν λεφτά. Και δεν μπήκα στη φυλακή”, εξομολογείται ο γνωστός ζαχαροπλάστης.

Και συνεχίζει συγκινημένος:”Έβλεπα την αστυνομία και κρυβόμουν στις τουαλέτες. Αυτοί έσπρωχναν την πόρτα, ήταν όλα άγρια. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα πρωί, ήταν παραμονές εορτών, που βγήκα από το σπίτι και με περίμενε Αστυνομία απ’έξω. Μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω στο τμήμα”.