Η ανάρτηση του Νίκου Ξανθόπουλου για τον γιο του και το αιχμηρό σχόλιο της ανιψιάς του

Χρόνια πολλά στον γιο του, Γιώργο, ευχήθηκε ο Νίκος Ξανθόπουλος, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Facebook. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία, με τον γιο του και την οικογένειά του και στη λεζάντα της έγραψε: «Χρόνια πολλά Γιώργο μου..Πολύχρονος κι ευτυχισμένος να’ σαι πάντα γιέ μου. Να σε χαιρόμαστε που είσαι λεβέντης…».

 Μεταξύ των σχολίων κάτω από την ανάρτηση, υπήρχε και ένα από μια ανιψιά του. Μάλιστα, τα όσα έγραψε δημοσίως προκάλεσαν αντιδράσεις από κάποιους διαδικτυακούς φίλους του Νίκου Ξανθόπουλου. «Θείε Νίκο να χαιρόμαστε τον Γιώργο. Έχεις όμως και άλλο γιο. Από τον πρώτο σου γάμο. Με την θεία μου Ελένη Καρπέτα από την Χιλιαδού. Που ήταν επίσης ηθοποιός. Τον λένε Παναγιώτη Ξανθόπουλο και ήταν αρχιτυπογράφος στο συγκρότημα Μπόμπολα. Σου έχει χαρίσει εγγόνια. Μήπως να το ανέφερες κάποτε; Το λέω με αγάπη», ανέφερε η ανιψιά στο σχόλιό της.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος της απάντησε λίγο αργότερα γράφοντας: «Έχει γίνει αναφορά και στον Παναγιώτη και μάλιστα πολλές φορές όπως και στο εγγονό μου τον Νίκο».