Ακρίτα: Δεν θέλω σχέσεις με τους σκ….ψυχους και τους φασίστες(VIDEO)

 Στο The 2Night Show παραχώρησε συνέντευξη η Έλενα Ακρίτα και μίλησε για όλα όλα έχουν σχέση με την ίδια, τις κόντρες, τα social media αλλά και για την άποψη που πιστεύει ότι έχουν οι άλλοι για αυτήν.

«Στον δρόμο μου λένε καλά λόγια. Αυτοί που δεν με γουστάρουν καθόλου δεν μου μιλάνε και μου ρίχνουν κάτι δηλητηριώδη βλέμματα. Αυτοί που σε αγαπάνε θα έρθουν να σου μιλήσουν. Π.χ. την Κάτια Δανδουλάκη την φίλη μου την αγαπάνε όλοι όχι επειδή είναι λαμόγιο και το παίζει ότι είμαι καλή, είναι ένας χρυσός άνθρωπος. Εγώ από τα νιάτα μου είχα αυτούς που με αγαπούν πολύ κι αυτούς που δεν με γούσταραν. Και τώρα τελευταία με την πολιτική, αυτό το χάσμα έχει ανοίξει ακόμα πιο πολύ. Δεν με νοιάζει γιατί αυτό το να αγαπιέστε ρε παιδιά και να είμαστε όλοι μια γροθιά, εγώ δεν θέλω να είμαι. Θέλω να είμαι μια γροθιά με τους ανθρώπους που σκέφτονται με έναν ελεύθερο τρόπο, ανοιχτές καρδιές και στηρίζουν τον κόσμο. Με τους άλλους δεν έχω λόγο, ούτε καλημέρα.

Αυτό που λένε μην κάνουμε τώρα Εμφύλιο μέσα στην Ελλάδα, δεν είναι έτσι. Με τους σκ…ψυχους και τους τοξικούς ανθρώπους δεν θέλω να έχω σχέση. Ούτε στην ζωή μου, ούτε στο timeline μου, ούτε αναγνώστες, ούτε πουθενά. Δεν έχω λόγο να είμαι αγαπημένη με τον φασίστα, ούτε με τον ομοφοβικό, ούτε με τον κακοποιητή, ούτε με κανέναν.»