Όταν η Αφροδίτη δεσπόζει στον αστρολογικό σας χάρτη είστε εκλεπτυσμένοι, γοητευτικοί και απλώς ακαταμάχητοι

Αν η Αφροδίτη δεσπόζει στον χάρτη σας υπάρχει γύρω σας μια αόρατη έλξη που θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων και δεν περνάτε απαρατήρητοι. Είστε πιθανώς από τη φύση σας γοητευτικοί με μία προσωπικότητα όλο χάρη. Έχετε μια αύρα που μαγνητίζει και οι άνθρωποι χαίρονται να βρίσκονται κοντά σας. Πιθανότατα έχετε καλούς τρόπους, καλό γούστο και εμφάνιση. Διαθέτετε αισθητική αντίληψη που σας οδηγεί στο να θέλετε να εξερευνήσετε τις τέχνες και τα όμορφα πράγματα. Είστε πιθανώς ένα πολύ αγαπητό άτομο με πολλούς φίλους και γνωστούς που θα κάνει τα πάντα για όσους έχετε στην καρδιά σας. Η αγάπη, ο έρωτας, η ομορφιά, οι σχέσεις και οι άνθρωποι είναι πάντα οι προτεραιότητες σας. Η Αφροδίτη μπορεί να σας χαρίσει δημοφιλία. Το χάρισμά του να γίνεστε συμπαθείς σημαίνει ότι συχνά μπορεί να δέχεστε βοήθεια χωρίς να καταβάλετε κάποια προσπάθεια. Η θέση της Αφροδίτης δείχνει πού υπάρχει αυτή η ευκολία στη ζωή σας και σε ποιους τομείς είστε τυχεροί. Στην αστρολογία, η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης των ζωδίων του Ταύρου και του Ζυγού. Είναι σε έξαρση στο ζώδιο των Ιχθύων, σε αδυναμία στον Κριό και στον Σκορπιό, και σε πτώση στο ζώδιο της Παρθένου.

Πότε δεσπόζει η Αφροδίτη στον αστρολογικό χάρτη

Εάν έχετε αρκετές από τις παρακάτω θέσεις ή όψεις στο ωροσκόπιο σας, τότε έχετε δεσπόζουσα Αφροδίτη.

  • Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ωροσκόπο (αυτή η όψη σας κάνει να φαίνεστε σαν να ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου ή του Ζυγού και είναι δείκτης ιδιαίτερης γοητείας ή καλής εμφάνισης)
  • Η Αφροδίτη σε σύνοδο με το Μεσουράνημα (είναι στην πιο περίοπτη θέση στον χάρτη, μια από τις πιο ισχυρές θέσεις, δείκτης χαρισματικής προσωπικότητας με ιδιαίτερη απήχηση)
  • Η Αφροδίτη σε όψη με τον ωροσκόπο ή το Μεσουράνημα (δείκτης χαρισματικής προσωπικότητας και αυξημένης γοητείας)
  • Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο ή τη Σελήνη (δείκτης χαρισματικής προσωπικότητας)
  • Η Αφροδίτη σε όψη με τον Ήλιο ή τη Σελήνη
  • Η Αφροδίτη σε όψεις με αρκετούς πλανήτες
  • Ήλιος, Σελήνη, ωροσκόπος ή Μεσουράνημα στον Ταύρο ή τον Ζυγό
  • Αρκετοί πλανήτες στον Ταύρο ή τον Ζυγό
  • Αρκετοί πλανήτες στον 2ο ή στον 7ο οίκο

Αν η Αφροδίτη δεσπόζει στον χάρτη σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ζώδιο και τον οίκο της. Ο οίκος που φιλοξενεί την Αφροδίτη δείχνει τον τομέα που σας ενδιαφέρει και πού έχετε την εύνοια της Αφροδίτης για να πετύχετε. Η παρουσία της στον δεύτερο οίκο (εισόδημα), στον έκτο (εργασία), στον δέκατο ή στο Μεσουράνημα (καριέρα) αποκαλύπτει πληροφορίες για την επαγγελματική σας επιτυχία. Το ζώδιο που φιλοξενεί την Αφροδίτη δείχνει τι είδους ενέργεια έχετε στη διάθεσή σας για να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Για να μάθετε πού έχετε την Αφροδίτη στον αστρολογικό σας χάρτη και τι όψεις σχηματίζει πατήστε εδώ.

Το αρχέτυπο της θηλυκότητας είναι από την Αφροδίτη

Στον γενέθλιο χάρτη η Αφροδίτη δείχνει επίσης τι απολαμβάνετε να είστε, να κάνετε και να έχετε. Δείχνει πού βρίσκετε την ομορφιά και την ευχαρίστηση μέσω μιας αισθαντικής και συναισθηματικής διεργασίας που δεν συνδέεται πάντα απαραίτητα με τη λογική. Άλλωστε η καρδιά έχει συχνά τις δικές της επιθυμίες και τις δικές της προσδοκίες. Περιγράφει επίσης τον τρόπο που δίνετε και λαμβάνετε την αγάπη. Η Αφροδίτη στο ζώδιο περιγράφει την ενέργεια σας ως γυναίκα εάν είστε γυναίκα και το είδος της γυναίκας που σας ελκύει αν είστε άνδρας.

Η εύθραυστη αρμονία

Μία κυρίαρχη Αφροδίτη δείχνει ένα αισθησιακό και συναισθηματικό άτομο με πολλές συμπάθειες ή και αντιπάθειες που δημιουργούνται από την επαφή με τους άλλους. Είστε γι’ αυτό τον λόγο επιρρεπείς σε πάθη που οδηγούνται από το συναίσθημα. Η ισορροπία σας είναι αλληλένδετη με την αρμονία της προσωπικής σας ζωής. Χωρίς αγάπη και σχέσεις ένα άτομο με δεσπόζουσα Αφροδίτη αισθάνεται ότι του λείπει η κατεύθυνση, νιώθει αποπροσανατολισμένο και στερημένο από τον λόγο της ουσίας της ύπαρξης του.

Αν η Αφροδίτη κυριαρχεί στον χάρτη σας επιθυμείτε να γοητεύσετε και να δημιουργήσετε ισχυρούς δεσμούς έρωτα, αγάπης, φιλίας, γάμου και συνεργασιών χωρίς τους οποίους δεν μπορείτε να λειτουργήσετε σωστά. Κάθε τομέας της ζωής σας επηρεάζεται με αυτό τον τρόπο από το συναισθηματικό σας τοπίο. Προσφέρετε ελευθέρα ό,τι έχετε και είστε δοτικοί χωρίς να ζητάτε ανταλλάγματα. Συχνά μπορεί να σας παρασύρει η γοητεία και μπορείτε ακόμη και να θυσιάσετε τα πρότυπά σας ή τις απόψεις σας για να είστε με κάποιον ή για να διατηρηθεί η ηρεμία στις σχέσεις σας. Έτσι μπορεί να πέσετε στις παγίδες της υπερευαισθησίας ή της αναζήτησης παροδικών τρόπων ευχαρίστησης και απολαύσεων όταν αισθάνεστε ότι οι προσπάθειες σας δεν αποφέρουν την αρμονία που ζητάει η ψυχή σας. Εάν υπάρχουν δύσκολες όψεις μπορεί η αναζήτηση ηδονών και ευκολίας να κρύβει μια επιφανειακή προσέγγιση ζωής, ένα άτομο με ροπή στη ματαιοδοξία και την απραξία, που αποφεύγει να αναλάβει υποχρεώσεις, καθήκοντα και ευθύνες.

Τα ευγενικά ιδεώδη μιας ανώτερης διάστασης

Η ενέργεια της Αφροδίτης θέλει να δημιουργήσει γύρω της αρμονία και δικαιοσύνη. Όταν δεσπόζει στον γενέθλιο χάρτη τα άτομα είναι συχνά όμορφα και γοητευτικά, είναι ταλαντούχοι καλλιτέχνες, ικανοί και ευφάνταστοι επιχειρηματίες, πολιτικά πρόσωπα που έχουν διπλωματικές ικανότητες ή δικηγόροι και δικαστές με έμφυτη αίσθηση της δικαιοσύνης. Απεχθάνονται τη βαρβαρότητα και τη σκληρότητα και έχουν ανάγκη από πολύ αγάπη και ένα αρμονικό ήρεμο περιβάλλον για να αποδώσουν και να ξεδιπλώσουν τα πολλά χαρίσματα και ταλέντα τους.

Πάνω από όλα η Αφροδίτη έρχεται να υπενθυμίσει στην ανθρωπότητα μέσω των εκλεκτών της πως όλοι έχουμε ανάγκη την ομορφιά, την ισορροπία, την ηρεμία και τη δικαιοσύνη, ώστε να ζούμε αρμονικά μεταξύ μας και ότι όλοι αξίζουμε ισότιμα την αγάπη.

ASI BILIOU