Χωρίς ρεύμα έμεινε επί μέρες και η Μαρία Μπακοδήμου (ΦΩΤΟ)

Η κακοκαιρία «Μήδεια» προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση σε χιλιάδες νοικοκυριά στη Αττική με πολλές περιοχές στα βόρεια προάστια να είναι για 5η μέρα χωρίς ρεύμα.

Ενα από τα σπίτια που βυθίστηκαν στο σκοτάδι ήταν και αυτό της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία μέσω Instagram εξέφρασε την αγανάκτησή της.

«Είμαι κι εγώ από αυτούς στα Βόρεια. Από την αρχή της Μήδεια το σπίτι μου δεν έχει ρεύμα. Είναι τόσο λογικό να μην μπορούν να διορθώσουν τις βλάβες εδώ και τόσες μέρες; Θέλω πολύ να δείξω κατανόηση. Αλλά … Κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορεί να αφήνεις χωρίς ρεύμα για τόσο διάστημα τόσα σπίτια που κάποια ενδεχομένως να έχουν και κάποιον ασθενή που να χρειάζεται το ρεύμα για υποστήριξη οξυγόνου π.χ. Τα σπίτια μας είναι πια πιο κρύα από τα ψυγεία μας.

screen-09.32.44[19.02.2021]

Επικοινωνία δεν υπάρχει και κάθε μέρα ακούμε ότι μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί. Ζεστό νερό ούτε στα όνειρα. Και σκέφτομαι ότι η μόνη λύση, για να ζήσουμε καλά σε αυτή την όμορφη χώρα, είναι να γίνουμε ανεξάρτητοι . Να έχουμε γεννήτρια, να έχουμε γεώτρηση, να έχουμε σεκιούριτι, ιδιωτική ασφάλιση. Και μετά σκέφτομαι ότι αν τα καλύψουμε όλα μόνοι μας το κράτος τι θα κάνει; Ήρεμα ρωτάω», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η παρουσιάστρια.