Φοίβος Δεληβοριάς: Το μήνυμα όλο νόημα για τον Βασίλης Κ. και τον Νίκος Σ. (ΦΩΤΟ)

Με λίγες μόνο λέξεις, ο Φοίβος Δεληβοριάς πήρε θέση μέσω των social media, στα όσα ταλανίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο καλλιτέχνης, στο μήνυμα το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρθηκε στο Εθνικό Θέατρο αλλά και στις καταγγελίες του Βασίλη Κ. και του Νίκου Σ.

Στην όλο νόημα ανάρτησή του ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε: «Ο Βασίλης Κ. και ο Νίκος Σ. θα αποδειχθούν πολύ σημαντικότερα πρόσωπα για το ελληνικό Θέατρο απ’τον Δημήτρη Λ.».

Η συγκλονιστική ανάρτηση του Βασίλη: Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή και θέλω δικαιοσύνη

«Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή και θέλω δικαιοσύνη». Με τις λέξεις αυτές ο 40χρονος Βασίλης, ο άνθρωπος που κατέθεσε πρώτος μήνυση κατά γνωστού ανθρώπου στον χώρο της τέχνης για βιασμό κι αποπλάνηση ανηλίκου, ξεκίνησε την ανάρτησή του με την οποία θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βρίσκονται στο πλευρό του.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης γράφει: «Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή και θέλω δικαιοσύνη. Σας άφησα την ψυχή μου και τα όπλα να πολεμήσουμε. Σας ευχαριστώ για όλη αυτήν την υποστήριξη. Τη νέα μου οικογένεια, τα αδέρφια μου, που μεγαλώνει δυστυχώς μερα με την ημέρα αλλά γινόμαστε πιο δυνατοί. Εις το επανιδείν».