Τυρόπιτα με κρέμα γάλακτος

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 3 αβγά
  • 1  κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. γκούντα
  • 100 γρ. κασέρι
  • 100 γρ. φέτα
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τρίβουμε σε ένα μπολ τα τυριά. Τη φέτα την τρίβουμε καλύτερα με το πιρούνι.
Βήμα 2
Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα και τοποθετούμε το φύλλο. Το στρώνουμε να πάει παντού σε πάτο και πλαϊνά. Κόβουμε τα περισσεύματα.
Βήμα 3
Χτυπάμε αυγά, κρέμα και λίγο πιπέρι.
Βήμα 4
Ανακατεύουμε το μισό μίγμα με τα αβγά με τα τυριά. Το ρίχνουμε πάνω από το φύλλο.
Βήμα 5
Από πάνω, ρίχνουμε και το υπόλοιπο μίγμα αβγών.
Βήμα 6
Ψήνουμε για 30-40 λεπτά περίπου σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς.