Τσαρούχας για καταγγελίες: Από το τηλεφώνημα στη γραπτή καταγγελία είναι μια ζωή δρόμος

Όλο και αυξανόμενες φαίνεται πως είναι οι καταγγελίες που φθάνουν στα γραφεία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και αφορούν κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Είναι πάρα πολύ σοβαρά τα ζητήματα που έχουμε, πάρα πολύ σοβαρά. Προσπαθούμε να δούμε τι θα κάνουμε τώρα με όλο αυτό το πράγμα. Ξεπερνάει το πλαίσιο του σωματείου» ανέφερε ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το βράδυ της Τετάρτης.

«Είναι πάρα πολλά τηλεφωνήματα. Από το να φτάσεις από το τηλεφώνημα στη γραπτή καταγγελία είναι μια ζωή δρόμος. Μέχρι, αυτό που σε παίρνει ο καθένας να σου πει, να στο υπογράψει ότι το λέει εγγράφως και υπεύθυνα» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας αναφέρθηκε και στους γονείς των παιδιών στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Ο γονέας να φροντίσει να του αναδείξει τις αρετές αυτού που θέλει να σπουδάσει. Να το προειδοποιήσει για τους πιθανούς κινδύνους οι οποίοι μπορεί να υπάρχουν σε οτιδήποτε θελήσει να σπουδάσει και όχι μόνο στη δική μας τη τέχνη. Και να μας έχει εμπιστοσύνη για αυτό που έχουμε κληθεί να φέρουμε εις πέρας».