Το πολυτελές σαλόνι του εντυπωσιάζει- Από το παράθυρο βλέπεις την αυλή με την πισίνα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας από τους πιο γνωστούς, αγαπημένους και ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του που με τα τραγούδια του έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο.

Για άλλη μια χρονιά ψυχαγωγεί τους fans του από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, ωστόσο όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο στο σπίτι του, με την οικογένεια και τους φίλους του.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε το πολυτελές σαλόνι του που από το παράθυρο φαίνεται η υπέροχη αυλή με την πισίνα, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Γιώργος Μαζωνάκης: Το πολυτελές σαλόνι του εντυπωσιάζει- Από το παράθυρο βλέπεις την υπέροχη αυλή με την πισίνα
Γιώργος Μαζωνάκης: Το πολυτελές σαλόνι του εντυπωσιάζει- Από το παράθυρο βλέπεις την υπέροχη αυλή με την πισίνα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης εκτός από λάτρης της μόδας, αγαπά και την διακόσμηση και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που έχει διαμορφώσει το υπέροχο σπίτι του.

Το πιο ιδιαίτερο δωμάτιο είναι το σαλόνι, όπου εκεί ο τραγουδιστής συνηθίζει να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης.

Στον χώρο κυριαρχούν γήινες αποχρώσεις, με το μπεζ, το καφέ, το λευκό και το μαύρο να συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους.

Ο καναπές είναι στις αποχρώσεις του ανοιχτού μπλε, ενώ υπάρχει και μια κουνιστή μαύρη πολυθρόνα που εντυπωσιάζει.

Οι μοντέρνοι πίνακες αλλά και το μεγάλο ξύλινο τραπέζι με τα “minimal” διακοσμητικά που έχει επιλέξει ο Γιώργος Μαζωνάκης με το προσωπικό του γούστο, κάνουν την διαφορά και αποτελούν inspo για τους δικούς μας χώρους.

Φυσικά αυτό που ξεχωρίζει είναι πως από το μεγάλο παράθυρο που υπάρχει στο σαλόνι, φαίνεται η ονειρεμένη αυλή με την πισίνα που δημιουργούν ένα αξιοζήλευτο αποτέλεσμα

Πηγη:Best of you