Τα 4 ζώδια που πάντα τσακώνονται στα οικογενειακά τραπέζια των γιορτών

Τα Χριστούγεννα δημιουργούν μια ευχάριστη διάθεση στους περισσότερους ανθρώπους, ωστόσο υπάρχουν κάποια ζώδια που μισούν τη συγκεκριμένη εποχή και έχουν την τάση να τσακώνονται στα οικογενειακά τραπέζια.

Τα Χριστούγεννα είναι τα στολίδια, τα δώρα, οι βόλτες και οι συναντήσεις με φίλους και συγγενείς, τα γέλια και η χαρά να μοιράζεσαι. Για τους περισσότερους όμως είναι και καυγάδες με την οικογένεια κατά τη διάρκεια του φαγητού.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το εορταστικό κλίμα καταλήγει πολεμικό, με εντάσεις, φωνές και καβγάδες που βρίσκουν την ευκαιρία να βγουν στην επιφάνεια. Όλοι γνωρίζουμε αυτά τα τραπέζια από τα οποία κάποιες φορές ευχηθήκαμε να απουσιάζουμε. Όλα κυλούν φαινομενικά ήρεμα, μοιάζει να μην συμβαίνει τίποτα, όμως πίσω από από αυτό υποβόσκουν δύσκολα συναισθήματα. 

Τα Χριστούγεννα περιλαμβάνουν και ανεπιθύμητες συναντήσεις με συγγενείς που είναι δυστυχώς αναγκαστικές. Καταναλωτισμός, δώρα, υπερφαγία, παρουσιάζονται για να ξεγελάσουν τα ενδοοικογενειακά προβλήματα, τις προστριβές μεταξύ συντρόφων, τους καβγάδες και τις διαφορές μεταξύ παιδιών και γονέων. 

Κανείς δεν θέλει να τσακώνεται κατά την διάρκεια των γιορτών, αλλά έχει παρατηρηθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις το στρες είναι υψηλό και τα συναισθήματα έντονα εκείνη την περίοδο.

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του purewow τα 4 ζώδια που συνήθως τσακώνονται στις γιορτές είναι ο Κριός, ο Υδροχόος, o Παρθένος και ο Λέων.

Φωτογραφία: Shutterstock

Κριός

Με κυβερνήτη του τον μαχητικό Άρη, ο Κριός νευριάζει εύκολα και όταν τσακώνεται με κάποιον, μπορεί να πει κάποια πράγματα για τα οποία μετανιώνει αργότερα. Είναι παρορμητικός, ανυπόμονος και θυμώνει σχετικά εύκολα. Ο Κριός έχει πάντα μια ολόκληρη λίστα για τους λόγους που αυτός έχει δίκιο και ο άλλος είναι ο φταίχτης. Επίσης πολλές φορές το καυστικό του χιούμορ προκαλεί αντιδράσεις στο οικογενειακό τραπέζι.

Υδροχόος

Ενας Υδροχόος απολαμβάνει τη μοναξιά. Θα προτιμούσε να περάσει χρόνο μόνος του, κάνοντας πράγματα που του αρέσουν, παρά να είναι αναγκαστικά σε βαρετές συγκυρίες, με ανθρώπους που δεν συμπαθεί απαραίτητα. Επίσης έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ που έχει αρκετές δόσεις ειρωνείας και εκεί είναι που αρχίζει το γλέντι.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο θυμώνει και αρπάζεται εύκολα. Η αναλυτική του σκέψη, το άγχος και η τελειομανία του τον κάνουν να έχει πολλά ξεσπάσματα. Ο τρόπος σκέψης του είναι υπέρ αναλυτικός γεγονός που τον κάνει να αγχώνεται, να πιέζεται και να ξεσπά. Επίσης ο Παρθένος χαρακτηρίζονται από το γεγονός πως κρίνει τους πάντες και τον εαυτό του υπερβολικά. Οταν περιτριγυρίζεται από την οικογένειά αρχίζει την κριτική και εκεί είναι που γίνεται χαμός!

Λέων

Αυτό το ζώδιο είναι τόσο περήφανο που σπάνια θα παραδεχτεί το λάθος του. Ο Λέοντας θα θυμώσει και θα στο δείξει με έντονο τρόπο αν τον υποτιμήσεις, τον υποβιβάσεις, τον προσβάλεις και δεν του φερθείς έτσι όπως του αξίζει. Δεν είναι το πιο ψύχραιμο ζώδιο και σίγουρα δεν θα πτοηθεί να νευριάσει μπροστά σε κόσμο. Περισσότερο κοινό σημαίνει περισσότερος κόσμος που θα πάρει το μέρος του. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι πιο δραματικός και από ήρωα σαπουνόπερας! Ένας Λέων μπορεί να μετατρέψει ακόμα και την πιο μικρή σύγκρουση σ΄ ολόκληρο δράμα.

ΠΗΓΗ: BOVARY