Συλλογή τροφίμων στην Πάτρα από το “Στέκι Αλληλεγγύης και Πολιτισμού”

Το Στέκι Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Πάτρας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προχωρεί σε συλλογή τροφίμων ώστε να στηριχθούν συμπολίτες μας, που η παρατεταμένη οικονομική κρίση τους δημιουργεί προβλήματα επιβίωσης.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “Με σύνθημά μας, Κανένας Μόνος, τόσο στις γιορτές όσο και καθημερινά καταγράφουμε και στηρίζουμε όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Το Στέκι μας είναι ανοικτό καθημερινά μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων και θα συνεχίσουμε από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, μέχρι και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς επί των οδών Βυζαντίου και Σινά στα Ζαρουχλέικα κάθε απόγευμα 18.30 με 20.30.

Καθώς η μετακίνηση των πολιτών λόγο των μέτρων είναι δύσκολη όσοι θέλουν να προσφέρουν μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα, 6986794683 και 6973671504 ώστε να παραλαμβάνουμε τα τρόφιμα χωρίς να χρειαστεί μετακίνηση.

Καθώς η δράση μας δεν είναι περιοδική , καλούμε όσους και όσες επιθυμούν να στηρίξουν την τράπεζα τροφίμων μας, μέσο της οποίας στηρίζουμε ευάλωτους συμπολίτες μας όλο το χρόνο.

Η Αλληλεγγύη, η συμπαράσταση και η αλληλοβοήθεια αφορούν τις σχέσεις που συνδέουν τους ανθρώπους και αναπτύσσονται οριζόντια την κοινωνία. Μας αφορά όλους και όλες .

Θέλουμε μια κοινωνία διεκδικητική, με αντανακλαστικά στην στοχευόμενη περιθωριοποίηση.”