Σπιτική λεμονάδα, ότι πρέπει για το καλοκαίρι

ΥΛΙΚΑ
750γρ.σουρωμένο χυμό λεμονιού
750γρ νερό
750γρ. ζάχαρη
Φλούδες λεμονιού

Εκτέλεση :
βάζουμε σε κατσαρόλα ζάχαρη, νερό και τις φλούδες λεμονιού( κατά βούληση) να βράσουν 5 λεπτά.

Αφήνουμε να κρυώσει να προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Βάζουμε σε μπουκάλι και στο ψυγείο.

Σερβίρουμε με 1 μέρος λεμονάδα 2 ως 3 μέρη σόδα υγρή! Και περιμένουμε να μπει το καλοκαίρι

Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η Συνταγή είναι από Μαρια Ασμαρ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.