Σάκης Αρσενίου: Μου έλεγαν «άλλαξε ρούχα κι εμείς θα βλέπουμε» (VIDEO)

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha παραχώρησε συνέντευξη ο Σάκης Αρσενίου. Ο τραγουδιστής μίλησε για το φλερτ μέσω των social media ενώ εξομολογήθηκε και ένα ακραίο περιστατικό το οποίο του συνέβη με θαυμαστές του.

«Πιστεύω πάρα πολύ στο Θεό, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ο παππούς μου ήταν ιερέας, πήγαινα 14 χρόνια σε εκκλησιαστική κατασκήνωση, έψελνα και στην εκκλησία και ακόμα ψέλνω, αν τύχει. Πολύ δύσκολο! Αν σου δώσω να διαβάσεις ένα βιβλίο βυζαντινής μουσικής, δεν θα καταλάβεις τι λέει. Με φλερτάρουν και άντρες και γυναίκες. Έχει τύχει να μπω να αλλάξω στο καμαρίνι, να ανοίξουν την πόρτα και να μπουν χωρίς να χτυπήσουν, που είναι αγενέστατο αυτό, και να μην βγαίνουν έξω. Και να μου λένε “άλλαξε κι εμείς θα βλέπουμε”. Μου έχει συμβεί αυτό και με γυναίκα και με άντρα», ανέφερε μεταξύ άλλων αρχικά ο Σάκης Αρσενίου.

Στη συνέχεια, ο Σάκης Αρσενίου πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει φλερτάρει στα social. Κι εγώ έχω φλερτάρει, και με έχουν φλερτάρει και πάντα θα γίνεται αυτό. Όποιος πει το αντίθετο, είναι ψεύτης. Έχω βγει ραντεβού μέσω των social, αλλά εφόσον είχε γίνει επαφή από κοντά. Είχε έρθει στο μαγαζί η κοπέλα, ξαναήρθε, κι έτσι έτυχε μέσω κοινής παρέας και βγήκαμε».