Ρούλα Κορομηλά και Λίτσα Πατέρα συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά – «Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα»

H Ρούλα Κορομηλά και η Λίτσα Πατέρα συναντήθηκαν ξανά στην τηλεόραση, μετά από πολλά χρόνια και όπως ήταν αναμενόμενο, η «τηλεοπτική τους συνύπαρξη» έφερε συγκίνηση.

Η γνωστή αστρολόγος βρέθηκε στο «Σπίτι με το Mega», με αφορμή το αφιέρωμα στην Πίτσα Παπαδοπούλου και η παρουσιάστρια την υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά.

«Ήρθε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, γιατί θέλω να σας παρουσιάσω έναν άνθρωπο, μια κυρία, η οποία έχει υπάρξει στήριγμα και στην επαγγελματική μου πορεία, αλλά και στην προσωπική μου ζωή», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά, καλωσορίζοντας τη Λίτσα Πατέρα στην εκπομπή.

«Είναι ένα αγαπημένο, δικό μου πρόσωπο, της καρδιάς μου, αλλά είμαι σίγουρη ότι τόσα χρόνια κι εσείς την αγαπάτε, την παρακολουθείτε και τη σέβεστε. Κοντά μας στο “Σπίτι με το MEGA” είναι η Λίτσα Πατέρα», συνέχισε.

Τον λόγο τότε, πήρε η Λίτσα Πατέρα και με εμφανή συγκίνηση δήλωσε: «Είναι τόση η συγκίνησή μου κι η χαρά μου και για όλους τους καλεσμένους σου, αλλά εμείς έχουμε γράψει ιστορία γλυκιά, η οποία μένει στην καρδιά, όσα χρόνια κι αν χωριστούμε κι είμαστε αλλού. Η αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σε κάποια ταξίδια που κάναμε στην Κρήτη, κόντευαν να γκρεμίσουν ένα ξενοδοχείο για να δούνε την Ρούλα. Δεν ήταν μόνο ο κόσμος, ήταν η αγάπη που της έδειχναν κι αυτά που της έφερναν, αφοσίωση. Έχουμε ζήσει πολύ όμορφα. Στην Ρούλα οφείλουμε πάρα πολλά, το πρωινό κι όσοι δουλεύουν σε αυτήν την ζώνη, το οφείλουν σε εσένα. Έδωσε αγώνα για να επικρατήσει αυτή η ζώνη, που όλοι το αμφισβητούσαν. Εκεί που καθόταν στην εκπομπή, αν νόμιζε ότι δεν πήγαινε καλά, έλεγε “φέρτε τα φαγητά σας”. Η πρώτη διδάξασα».

ΠΗΓΗ:ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ