Περιοδεία Τσίπρα στην Ηλεία 

Νέα σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης

Στις έντεκα το πρωί της Τρίτης έφτασε στον Πύργο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ηλεία.

Η περιοδεία του άρχισε με επισκέψεις σε καταστήματα, συζήτηση με πολίτες στο δρόμο και φίλους του κόμματος αλλά και με στελέχη και φορείς της περιοχής.

Χαρούμενος και ευδιάθετος από την αγάπη του κόσμου και έχοντας στο νου τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη επισήμανε ότι η δεξιά οδεύει προς το τέλος…

Ο κ. Μητσοτάκης συμπεριφέρεται ως ο βασιλιάς του καρτέλ της ενέργειας

Χαρακτηριστικά ανέφερε «τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία νοικοκυριών και επιχειρήσεων βυθίζονται από τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, ο κ. Μητσοτάκης συμπεριφέρεται ως ο βασιλιάς του καρτέλ της ενέργειας και προστάτης των γαλάζιων golden-boys της ΔΕΗ, σε μία περίοδο κρίσης καταγράφει ουρανοκατέβατα κέρδη και υπερκέρδη κοντά στο 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ τους τελευταίους εννέα μήνες. Και των γαλάζιων golden boys της ΔΕΗ που έχουν μετατρέψει την εταιρεία σε κουμπαρά ιδιωτικών συμφερόντων και σε μοχλό ιδιωτικού πλουτισμού με τα υπέρογκα bonus και τους παχυλούς μισθούς που έχουν φροντίσει να εξασφαλίσουν για τους εαυτούς τους, αλλά και με καταγγελίες για χειραγώγηση μετοχών στο Χρηματιστήριο».

 «Σε αυτόν τον εφιάλτη πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα τέλος» τόνισε ο κ. Τσίπρας και κάλεσε «όλους τους πολίτες να υψώσουν ανάστημα και κάλεσε τους πολίτες να δυναμώσουν το ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τις γραμμές του και να συμμετάσχουν στην εσωκομματική του διαδικασία της 15ης Μαΐου».