Ο Λιανός είπε ….αλλά η Σκορδά μάλλον διαφωνεί !

Λιανός και Ζαρίφη υποστήριξαν την Ελένη, ξεκαθάρισαν τι συμβαίνει με τα υποτιθέμενα καψόνια της Μενεγάκη και ο Ουγγαρέζος ένα σχόλιο όλο νόημα.

Στο σίριαλ της σχέσης του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ελένη Μενεγάκη, πήρε ανοιχτά θέση σήμερα η Φαίη Σκορδά. Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Γιώργου Λιανού και της Κατερίνας Ζαρίφη για τα «καψόνια» της Ελένης σε συνεργάτες της – τα υποτιθέμενα- και καταλήξαμε στο νέο γραπτό σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Twitter, για τη σχέση με την Ελένη!

Η κουβέντα ξεκίνησε από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, η οποία πολλές εβδομάδες τώρα ασχολείται με το να χρονομετρά τις εμφανίσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης. Την Παρασκευή που πέρασε, η διάδραση του Ουγγαρέζου με τη Μενεγάκη άγγιξε τα 7 δεύτερα και η Φαίη, δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση της Μενεγάκη.

«Απλώς τόση ώρα δεν συζητάμε αυτό. Δεν συζητάμε το γιατί μία γυναίκα με τέτοια εμπειρία, που είναι ένας γλυκός άνθρωπος που ακόμα μέσα από τη θεματολογία της εκπομπής της και από το περιεχόμενο, δεν έχει πειράξει κανέναν, για να φτάσει στο σημείο να φεύγει από το πλάνο.

Παιδιά έφυγε από το πλάνο. Και η Μενεγάκη δεν ξέρει ότι εκτίθεται, θα μπορούσε να είναι 3 λεπτά χαμογελαστή… Προφανώς και ήξερε ότι αν φύγει, αυτό θα σχολιαστεί. Η εκπομπή είναι της Ελένης, και είναι 100 χρόνια της Ελένης σωστά; Και τους συνεργάτες τους επιλέγει η Ελένη από ό,τι γνωρίζουμε. Δεν είναι φορετοί από κάποιον και με το ζόρι ανέχεσαι τις επιλογές κάποιου. Άρα τίμησε και τον Πούμπουρα και τον Ουγγαρέζο με μετεγγραφή και είναι και το ψωμί τους.

Σαφώς έχει και το δικαίωμα μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον να κάνει κάποιες αλλαγές με ωραίο τρόπο. Αυτό το 7 δευτερόλεπτα δεν το καταλαβαίνω. Έτυχε κάτι; Έπρεπε να πάει στην τουαλέτα; Ήθελε να δείξει κάτι; Κάτι στο μακιγιάζ; Αν έχεις ένα πρόβλημα, λες δεν θέλω να συνεχίσω», είπε η Φαίη Σκορδά σήμερα με αρκετά καυστικά λόγια για την Ωραία Ελένη της τιβί.

Πάντως, στη φημολογία για καψόνια της Ελένης στους συνεργάτες της, ο Γιώργος Λιανός που υπήρξε στην ομάδα της Μενεγάκη για χρόνια, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως καψόνια έζησε μόνο στον στρατό.

«Την περίοδο που συνεργαζόμασταν μου έγιναν κάποιες προτάσεις που πίστευα ότι ήταν η στιγμή να τις αξιοποιήσω. Μέχρι τότε ήμουν μέλος μιας παρέας. Μου δόθηκε μια ευκαιρία να μπω στην Acun Medya και δεν ήθελα να τη χάσω. Αν βλέπεις ότι σε μία εκπομπή δεν έχεις το χρόνο που σου αναλογεί, καλό είναι να ψάξεις να βρεις μια ιδέα που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων. Η Ελένη ακούει αυτά τα πράγματα. Αν σε εμπιστευτεί, μπορεί να σου δώσει χρόνο να το κάνεις αυτό το πράγμα. Καψόνια μόνο στο στρατό έχω περάσει».

ΠΗΓΗ: Queen.gr