Νίκος Μουρατίδης για Δέσποινα Βανδή: «Την έκανα πρωταγωνίστρια και εκείνη δεν μου μιλάει»

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για τη Δέσποινα Βανδή στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Όπως είπε, στην αρχή της καριέρας της τη βοήθησε να πρωταγωνιστήσει στη μουσική σκηνή, αλλά εκείνη πια δεν του μιλάει.

Αναλυτικότερα, ο Νίκος Μουρατίδης είπε για τη γνωστή τραγουδίστρια: «Τη γνώρισα από κοντά το 1996, όταν έφτιαχνα ένα πρόγραμμα για τον Γιώργο Μαζωνάκη σε καλοκαιρινό μαγαζί. Τότε, έψαχνα τραγουδιστές για να πλαισιώσουν τον Γιώργο. Εκείνη τότε ήταν τέταρτο, πέμπτο όνομα. Τίποτα. Την πήρα και ήρθε πολύ ωραία και πολύ καλοντυμένη που με ενθουσίασε αυτό. Στην πορεία την έκανα πρωταγωνίστρια κι έκτοτε δεν μου πολυμιλάει και δεν ξέρω για ποιον λόγο. Δεν έχει γίνει κάτι».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουρατίδης πρόσθεσε για μια πιο πρόσφατη συνάντηση που είχαν στο θέατρο μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Ήταν η εποχή που είχε κάνει κάποια απανωτά λάθη. Ήταν τότε με τον Ντέμη σε ένα θέατρο. Της είπα ότι ήθελα να τηλεφωνηθούμε να της πω κάποια πράγματα. Και μου απάντησε “Αχ, δεν μου αρέσει αυτό που λες!” και πετάγεται ο Ντέμης και λέει: “Όχι, εμένα μου αρέσει. Άκουσέ τον τι θέλει να σου πει!”. Δεν έγινε ποτέ αυτό το τηλεφώνημα. Δεν με ενδιαφέρει».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ