Νέα Σελήνη και ανάδρομοι πλανήτες

Η νέα Σελήνη μας βρίσκει με πλανήτες ανάδρομους..Ανάδρομος Ερμής σε τριγωνική όψη με ανάδρομο Πλούτωνα ενώ το μακρύ ταξίδι του Άρη στους Διδύμους που θα κρατήσει περίπου 7 μήνες έχει ήδη ξεκινήσει. ‘Έχουμε γράψει για αυτό το ταξίδι, αλλά όσα και αν αναφέρουμε λίγα είναι μπροστά σε όλες αυτές τις εκπλήξεις που μας περιμένουν και που αφορούν κυρίως ενημέρωση, μετακινήσεις μεταφορές, πληροφόρηση.

Γράφει η Θέκλα Μεταξά Αστρολόγος- συγγραφέας

Τον Πλούτωνα μην τον φοβάστε δεν είναι κακός δεν βλάπτει τον κόσμο, τον υποδέχεται Ο Πλούτων συνδέεται και με τον πλούτο είναι ο πλανήτης που συμβολίζει το τέλος μιας εποχής και την έναρξη μιας καινούργιας. Αν δεν πεθάνει κάτι, δεν μπορεί να ξαναγεννηθεί κι αν δεν ξαναγεννηθεί δεν θα έχει ευκαιρία να βελτιωθεί. Ο Πλούτων ο αιώνιος σύζυγος της Περσεφόνης της ΦΕΡΣΈΦΑΣΣΑΣ εκείνης που φέρνει το φως. Το τρίγωνο με τον Ερμή θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε πράγματα τα οποία έμεναν κρυμμένα από εμάς για πάρα πολύ καιρό που ίσως να υποψιαζόμαστε πως υπάρχουν ή συμβαίνουν αλλά να μην είχαμε την ευκαιρία να τα αποδείξουμε. Το πόσο ευχάριστα ή δυσάρεστα θα είναι αυτά θα εξαρτηθεί και από άλλες πλανητικές όψεις και ουράνια συμβάντα. Όμως μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ότι πολλές από τις υποψίες μας θα βγουν αληθινές όπως επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ότι πολλά πράγματα από εκείνα που νομίζαμε ότι είναι σίγουρα και βέβαια, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μόνο μία εξαπάτηση και μία παραπλάνηση. 

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Η νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη..Ξεκινάει ένας νέος κύκλος από γεγονότα σε θέματα σχετικά με την οικογένεια, την πατρίδα, την διπλωματία, την πολιτική, τις μετακινήσεις, τις μεταφορές και την πληροφόρηση. Ο κύκλος αυτός θα αργήσει πάρα πολύ να κλείσει, τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη του 2024 ότι ξεκινήσει τώρα θα είναι σε εξέλιξη χωρίς να ολοκληρώνεται..

Πολλά πράγματα θα δούμε να αλλάζουν και θα εκπλαγούμε αν διαπιστώσουμε ότι οι φίλοι γίνονται εχθροί και οι εχθροί γίνονται φίλοι. Ο Ζυγός ανήκει στο στοιχείο του αέρα. Έτσι λοιπόν θα δούμε ότι δεν θα υπάρχει καμία σταθερότητα και καμία συνέπεια σε ότι ξεκινήσουμε αλλά θα υπάρχει μία διαρκής μεταβολή, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, θα εξαρτηθεί και από πολλούς άλλους παράγοντες .Αυτό που θα απουσιάζει θα είναι σίγουρα η αυτοσυγκράτηση και η καλή οργάνωση. Τρομακτικά λάθη θα είναι πολύ εύκολο να γίνονται, ψέματα πάρα πολλά θα ακούγονται και η διαφθορά όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει περισσότερο.  Η ασχήμια θα πλασάρεται ως κάλος και πολλές καταστάσεις θα βγαίνουν εκτός ελέγχου. Ο Ουρανός σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό θα συνεχίσει να φέρνει πολλές δυσκολίες στο διπλωματικό κόσμο, σε ηγέτες σε κυβερνήσεις και γενικότερα σε άτομα εξουσίας Έχει έρθει πλέον η ώρα να καταλάβουμε καλά τι είναι αυτό που σημαίνει ύφεση, μέχρι τώρα ότι και αν έχουμε δει είναι μόνο προετοιμασίες ενώ δεν έχουμε μπει ακόμα καλά-καλά στην καρδιά του θέματος. 

AL KAID ΚΑΙ ΑΛΚΑΙΝΤΑ

Σε ακριβή σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη βρέθηκε ο Αστέρας ALKAID πού ανήκει στον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου. Aν σας θυμίζει την Αλ Kάιντα έχετε δίκιο, αυτό είναι. Αυτή η τρομοκρατική οργάνωση έχει δανειστεί το όνομα του Αστέρα AL KAΙD για να δείξει στον κόσμο το πραγματικό της καταστροφικό πρόσωπο. Είναι το αστέρι που κάνει τους λαούς να θρηνούν.. 

Τόσο η αντίθεση Ποσειδώνα με Ερμή και Αφροδίτη όσο και η παρουσία του αστέρα alkaid, μας στέλνουν μηνύματα για ακραία φυσικά φαινόμενα η ακραία φαινόμενα κλιματικής αλλαγής, για καταρρεύσεις κτιρίων, για καταστροφές που θα προέρχονται από ανέμους και από ύδατα Ο Ποσειδώνας παραπέμπει σε καταστροφές και από χημικά.

Κάποιες σεισμικές δραστηριότητες που υπήρχαν τον Σεπτέμβριο πολύ πιθανόν τον επόμενο μήνα να αυξηθούν τόσο σε Ελλάδα όσο και σε ασιατικές χώρες. Αυτό που θεωρούμε πόλεμο ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία και που μάλλον είναι προετοιμασία για έναν άλλον πιο μεγάλο πόλεμο θα συνεχιστεί μέχρις ότου η κατάσταση διαμορφωθεί έτσι όπως έχει ήδη προγραμματιστεί εδώ και πολλά χρόνια. Στρατιωτικές δραστηριότητες θα υπάρχουν πολλές, το είχαμε πει και παλιότερα. Πολλές εστίες πολέμου ή συγκρούσεων θα ανοίξουν και βλέπουμε ότι έχει ξεκινήσει μία εστία πολέμου ή κάποιο είδος εξέγερσης στο Ιράν  Ο Άρης στους Διδύμους σημαίνει εμφύλιος σημαίνει αναταραχές, σημαίνει δολοφονίες σημαίνει δολοπλοκίες και να μην ξεχνάμε ότι για να γεννηθεί κάτι καινούργιο πρέπει να πεθάνει το παλιό «Πόλεμος πατήρ πάντων». ¨Μπαίνουμε σε μία φάση όπου οι σχέσεις μας με την γείτονα χώρα θα αντιμετωπίσουν ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις και μεγαλύτερους κινδύνους. Η εγκληματικότητα θα μεγαλώνει και οι περίεργοι ξαφνικοί θάνατοι θα αυξάνονται

Όσο ο Άρης ταξιδεύει στους Διδύμους εμείς θα ζούμε σε μία περίοδο για πολύ γερά νεύρα και δεν θα πρέπει να μας εντυπωσιάζει τίποτα από όσα θα αντιμετωπίζουμε

Ας σταματήσουμε λοιπόν την προσκόλληση στην ύλη, ας κοιτάξουμε μακριά, πολύ μακριά εάν θέλουμε το μέλλον μας να είναι καλύτερο από το παρελθόν και το παρόν μας.