Νέα «βόμβα» στην ΑΕΚ: Τέλος και ο Ίβιτς

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μάσιμο Καρέρα και τη συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Από το μεσημέρι βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παρουσία του τεχνικού διευθυντή, Ίλια Ίβιτς και των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Και από τη σύσκεψη προέκυψαν σημαντικά νέα καθώς όπως ανακοίνωσαν οι κιτρινόμαυροι, ο Ίλια Ίβιτς αποτελεί παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή!

Μάλιστα στην Ένωση υπάρχει μια περίπτωση για την αντικατάστασή του και αυτή έχει να κάνει με τον Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο έχουν σε μεγάλη συμπάθεια στον κιτρινόμαυρο οργανισμό, ενώ συν τοις άλλοις αποτελεί και έναν άνθρωπο που είναι καλός στη διαχείριση ζητημάτων σε σχέση και με τους παίκτες.

Προφανώς μεταξύ ΑΕΚ και Ίβιτς δεν υπήρξε συμφωνία για το πλάνο που θα πρέπει να ακολουθηθεί, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα τεχνικό της διευθυντή, Ιλια Ιβιτς.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.”