Νάτσος με γκουακαμόλε

Υλικά

  • 1 συσκευασία νάτσος
  • 2 ώριμα μεγάλα αβοκάντο
  • 1 λάιμ, τον χυμό
  • 1 ντομάτα, αποφλοιωμένη, σε κυβάκια
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
  • 1 ματσάκι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • 1 πρέζα ανθό αλατιού
  • 1/2 πρέζα μαύρο πιπέρι

Διαδικασία

Σε ένα μπολ βάζουμε τη σάρκα του αβοκάντο, στύβουμε τον χυμό λάιμ, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αναμειγνύουμε με ένα πιρούνι, μέχρι να ενσωματωθούν καλά.

Το βάζουμε σε ένα μπολ, κατόπιν σε μια πιατέλα και συνοδεύουμε με τα νάτσος.