Μήλο της έριδος ο Κριστιάνο, με την πρώην να «σφάζει» τη νυν

«Πόλεμο» φαίνεται πως ετοιμάζεται να ξεκινήσει η πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο με την νυν, ισχυριζόμενη πως η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ μπορεί και να έχει υποβληθεί σε πλαστικές για να μοιάζει στην Κιμ Καρντάσιαν.

Πυρά από την 39χρονη Νερέιντα Γκαλάρντο η οποία έβγαινε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2008 και τώρα διατηρεί το δικό της σαλόνι ομορφιάς στις Βαλεαρίδες Νήσους.

Ο Κριστιάνο και η Νερέιντα

Το πρώην μοντέλο έχει πάνω από 40.000 ακόλουθους στο Instagram μέσω του οποίου προωθεί τις θεραπείες της επιχείρησής της, συμπεριλαμβανομένης της μη χειρουργικής μείωσης του λίπους, της λεύκανσης των δοντιών και των fillers.

Χρεώνει στην Ροντρίγκεζ ότ έχει κάνει πλαστικές


Την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία της Χεορχίνας και μια νεότερη selfie προσθέτοντας κόκκινα βέλη που έδειχναν την μύτη και το στόμα γράφοντας: «Σήμερα θα μιλήσουμε για τη ρινοπλαστική ή ρινομοντελοποίηση». Στην συνέχεια, εξήγησε τη διαφορά μεταξύ των δύο, λέγοντας ότι η μία περιλαμβάνει χειρουργική επέμβαση και η άλλη μη επεμβατικές τεχνικές για να αποκτήσετε «τη μύτη που πάντα ονειρευόσασταν». Προτρέποντας τους ακόλουθούς της να κλείσουν ραντεβού, πρόσθεσε: «Ποια διαδικασία θα προτιμούσατε;».
Στην τελευταία της ανάρτηση η Νερέιντα δημοσίευσε δύο ακόμη φωτογραφίες της Ροντρίγκεζ σε σύγκριση με την Κιμ Καρτνάσιαν. Προσκαλώντας τους ακόλουθούς της να σχολιάσουν το πώς έχει αλλάξει η εμφάνιση των δύο γυναικών με τα χρόνια, έγραψε: «Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ μοιάζει όλο και περισσότερο με την Κιμ Καρντάσιαν, δεν νομίζετε; Εντυπωσιακή μεταμόρφωση και των δύο».

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ
Κιμ Καρντάσιαν

Μετά τον χωρισμό του από τη Νερέιντα ο Ρονάλντο έγινε ζευγάρι με την Ιρίνα Σάικ, την οποία η αισθητικός περιέγραψε ως «ψηλή, χαριτωμένη και πραγματικά όμορφη». Το 2017, ο Ρονάλντο γνώρισε την νυν σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και το ζευγάρι απέκτησε μαζί δύο κόρες, την Αλάνα και την Μπέλα.


Από την πλευρά της η Νερέιντα μετά τη σχέση της με τον Ρονάλντο παντρεύτηκε έναν επιχειρηματία από τη Μαγιόρκα, κατηγόρησε τον πρώην της πως είναι ένα «όμορφο αγόρι χωρίς μυαλό» σε μια άγρια τηλεοπτική επίθεση, αφότου την παράτησε με γραπτό μήνυμα τον Αύγουστο του 2008. Μεταξύ άλλων, είπε τότε για τον πρώην της: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ικανοποιούσε αλλά ο σύζυγός μου είναι πολύ καλύτερος στο κρεβάτι

Δημοσιεύματα την εποχή του χωρισμού τους ανέφεραν πως ο τότε επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε τέλος στη σχέση του με την Νερέιντα επειδή η οικογένειά του είχε ενοχληθεί από παλιές γυμνόστηθες φωτογραφίες του πρώην μοντέλου που δημοσιεύτηκαν από ισπανικό περιοδικό όταν ήταν ζευγάρι.