Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε αν είναι έγκυος (VIDEO)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2night Show».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων με χαμόγελο στα δημοσιεύματα που την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι ότι όταν διάβασα και γω την είδηση ότι είμαι έγκυος, πήγα και γω να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Λέω, κάτι ξέρουν! Και… κάνω, κάνω αλλά δεν είμαι. Είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη στιγμή η εγκυμοσύνη, τα παιδιά είναι ευλογία για ένα ζευγάρι και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω όλο αυτό. Εννοείται πως θέλω. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση δεν ξέρω πως βγήκε κάτι τέτοιο».

Η γνωριμία με τον σύντροφό της

«Με τον Βασίλη είμαστε πολύ καλά. Είναι πολύ καινούριο για μένα όλο αυτό το συναίσθημα και το εξωτερικεύω κιόλας. Ευτυχώς με τον Βασίλη ταιριάζουμε πολύ. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Μένουμε μαζί. Έχουμε και τα σπίτια μας. Κοντά είναι. Όσες φορές έχουμε διαφωνήσει σε κάποια πράγματα πάντοτε κοιμόμαστε μαζί. Γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια. Κοντά 10» είπε και συνέχισε:

«Πρωτογνωριστήκαμε στο πρώτο στούντιο που έκανα γυμναστική. Μου ήταν πάντα συμπαθής. Είμαστε 6 μήνες, κάθε μήνας και κιλό που χάνω. Οι σχέσεις πρέπει να σε πάνε μπροστά και να σε κάνουν χαρούμενο. Νιώθω πιο ανάλαφρη, ήρεμη. Ίσως γι’ αυτό κάποια πράγματα να έχουν πάει στη θέση τους αυτόματα» είπε για να καταλήξει:

«Με τον Βασίλη ζω αυτά που άκουγα από τις φίλες μου και τα έβλεπα υπερβολικά σε μια σχέση. Τώρα μου φαίνονται φυσιολογικά».