Ζυμαρικά με γλυκιά κόκκινη πιπεριά και πιπέρι καγιέν

Υλικά

  • 350 γρ. ζυμαρικά
  • 2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
  • 3/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
  • 1 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα
  • 3/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 3/4 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τις πιπεριές, το σκόρδο και το καγιέν σε μέτρια φωτιά για 3- 5 λεπτά.

Προσθέστε την ξινή κρέμα και το ζωμό κοτόπουλου και σιγοβράστε για 5 λεπτά.

Αφαιρέστε από τη φωτιά, προσθέστε την παρμεζάνα και ανακατέψτε.

Ρίξτε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα με τη σάλτσα, αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.