Εικονικό σεξ της εξασφαλίζει 45.000 δολάρια το μήνα

Κερδίζει πολλά χρήματα μέσα από τον λογαριασμό στο OnlyFans που έχει δημιουργήσει και ισχυρίζεται ότι παντρεμένοι Μορμόνοι θαυμαστές της την πληρώνουν γενναία για να κάνει εικονικό σεξ μαζί τους.

Η 39χρονη Μορμόνος Holly Jane από την Καλιφόρνια, έχει τέσσερα παιδιά και είναι μέλος της θρησκευτικής ομάδας εδώ και χρόνια η οποία έχει πολύ αυστηρούς κανόνες αφού απαγορεύει το αλκοόλ, το κάπνισμα τη χυδαία γλώσσα και το σεξ εκτός γάμου.

Ωστόσο, η ανύπαντρη μητέρα, η οποία έχει πάνω από 61.300 followers στο Instagram, ισχυρίζεται ότι οι περιορισμοί δεν στέκονται εμπόδιο στην επικερδή καριέρα της στο OnlyFans, η οποία της αποφέρει 45.000 δολάρια τον μήνα.

Η εκκλησία της τη διέγραψε όταν ένας συνάδελφός της έφερε στο φως τις πράξεις της και όταν κλήθηκε να επιλέξει αυτή φέρεται να προτίμησε το εικονικό σεξ και τις χιλιάδες δολάρια που βγάζει το μήνα, αν και παραδέχτηκε πως οι απαιτήσεις του να είναι αντικείμενο σεξουαλικού πόθου την κουράζουν «Είμαι εξαντλημένη. Κάνω εικονικό σεξ με αυτούς τους άνδρες τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα», δήλωσε η Holly στο NudePR.com. Πιστεύει ότι είναι δημοφιλής στους θρησκευόμενους άνδρες, ιδίως στους Μορμόνους, επειδή είναι αφελείς όσον αφορά το σεξ πριν παντρευτούν. Νομίζω πως οι άνθρωποι της Εκκλησίας των Μορμόνων παντρεύονται νέοι και ακολουθούν τους κανόνες», εξήγησε. «Το σεξ δεν συζητείται πραγματικά και οι άνδρες συχνά έχουν μια άβολη σχέση με αυτό. Έχουν αυτή την ιδέα για το πώς θα είναι να έχουν μια σύζυγο, και όταν η σεξουαλική τους ζωή δεν είναι αυτή που περίμεναν, έρχονται σε εμένα. Γι’ αυτό έχω τόσο πολλούς παντρεμένους θρησκευόμενους άνδρες που εγγράφονται κρυφά στον λογαριασμό μου. Υπάρχουν επίσης μη θρησκευόμενοι άνθρωποι που θεωρούν ότι το να είσαι Μορμόνος είναι κάτι το περίεργο ή ένα φετίχ. Είμαι η δική τους διαδικτυακή ερωμένη».