Δ.Ε.Κ.Α : Ο νέος δυναμικός συνδυασμός στο Δήμο Πύργου

 Δημιουργία, Ενότητα, Κοινωνική, Ανανέωση (Δ.Ε.Κ.Α) Ο συνδυασμός που θα οδηγήσει τον Πύργο στην ανάπτυξη

Μέσα από την καρδιά μας ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας, για την άμεση ανταπόκριση τους, στο κάλεσμα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Δ.Ε.Κ.Α.

Η συμμετοχή των πολιτών στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάταση του Δήμου μας, αποτελεί το έναυσμα για την δημιουργία ενός συνόλου, το οποίο με την βοήθεια όλων των υγειών δυνάμεων της κοινωνίας, θα οδηγήσει τον Δήμο στην θέση που του αξίζει.

Για εμάς η αυτοδιοίκηση δεν αποτελεί μέσο επαγγελματικής αποκατάστασης ή εκπλήρωσης προσωπικών φιλοδοξιών, αλλά κορυφαίο πυλώνα κοινωνικής προσφοράς και δημιουργίας. Η πορεία μας μέχρι σήμερα άλλωστε το έχει αποδείξει.

Όραμα μας είναι:

Ο Δήμος Πύργου να συμμετέχει σε όλα τα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα εξασφαλίζοντας χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων ευρώ, να πρωτοστατεί στις εξελίξεις (τεχνολογικές, ενεργειακές, κ.λ.π), και γενικά να γίνει ελκυστικός στις επενδύσεις που θα τον οδηγήσουν στην ανάπτυξη.

Να αποτελεί τουριστικό προορισμό για τους περισσότερους μήνες του χρόνου, με ενίσχυση του ρόλου της κρουαζιέρας στο Κατάκολο, με ανάπτυξη του ξεχασμένου τομέα του γιότινγκ (yachting), με ανάδειξη του παραλιακού μετώπου, αλλά και τη δημιουργία ενός πόλου έλξης από και προς άλλες περιοχές του νομού.

Να διεκδικεί και να διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές σε τομείς όπως η Παιδεία, η Υγεία, η Ασφάλεια Να έχει ισχυρή φωνή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων για να αντιμετωπίζεται με την ανάλογη σοβαρότητα και σεβασμό.

Ο Δήμος Πύργου του 2030, θα πρέπει να αποτελεί πρότυπο για τους άλλους Δήμους και όχι παράδειγμα προς αποφυγή.

Ο Δήμος της διαφάνειας, στον οποίο η οικονομική διαχείριση θα είναι τέτοια, ώστε να μην αφήνεται το παραμικρό περιθώριο να αμφισβητηθεί, σεβόμενος πάντα τα χρήματα των δημοτών στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Ο Δήμος που θα δημιουργεί τις συνθήκες, ώστε μέσω της ανάπτυξης όλοι οι δημότες να έχουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας και όχι θέσεις περιορισμένου χρόνου που δημιουργούν εξάρτηση από πολιτικά πρόσωπα.

Για το Δήμο που μας αξίζει:

Με αυτοδιοικητική εμπειρία και επιστημονική κατάρτηση, όλα αυτά θα επιτευχθούν μέσω ενός εφαρμόσιμου προγράμματος, το οποίο ήδη σχεδιάζεται από το επιτελείο των στελεχών μας και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τους δημότες, για να οδηγήσουμε τον Δήμο Πύργου, σε νέα εποχή.

Για εμάς είναι αδιανόητο να πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα, χαμηλώνοντας τον πήχη των απαιτήσεων των δημοτών και δημιουργώντας μια λανθασμένη νοοτροπία, μια μιζέρια, που σε καμία περίπτωση δεν μας αντιπροσωπεύει και δεν συνάδει με το όραμα και τις απαιτήσεις των νέων ανθρώπων του Δήμου μας.  

Για τον Πύργο, τις Κοινότητες και τους δημότες μας, αξίζουν τα καλύτερα και με την συστράτευση όλων θα τα πετύχουμε.

                                                                                            Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου

                                                                                                    Διονύσιος Μπέλτσος

Βιογραφικό:

Ο Διονύσιος Μπέλτσος είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός & Αεροναυπηγός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πύργου από τον Οκτώβριο του 2014, έως τον Οκτώβριο του 2017, στον τομέα της Ανακύκλωσης με μεγάλη επιτυχία.