ΥΛΙΚΑ
Σε μπωλ ζυμώνουμε
1 κιλό κιμά
2 αυγά
1 μεγάλο τριμμένο κρεμμύδι
1 τριμμένη ντομάτα
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα γλυκιά, ξίδι
4 φέτες μουλιασμενες ψωμί (την ψίχα)
Ελαιόλαδο
Μαϊντανό
Εγώ πρόσθεσα 2 σκελίδες σκόρδο και 1 κ.σ μουστάρδα.
Εκτέλεση
Αφού ζυμωσουμε αφήνουμε καμία ώρα στο ψυγείο
στη συνέχεια απλώνουμε το μισό στο ταψί, βάζουμε 5-6 φετες γκούντα
στρώνουμε και τον υπόλοιπο κιμά.
Από πάνω βάζουμε ροδέλες ντομάτα και τριμμένο τυρί (εγώ έβαλα κεφαλοτυρι).
Ψήνουμε στους 180 αέρα για 1 ώρα.
Δοκιμάστε το είναι κάτι διαφορετικό
*Ωραιότατο και σε μακροστενη φόρμα του κέϊκ πιστεύουμε ότι είναι ακόμη πιο ωραίο! εκεί θα βγει πιο ψηλό και σαν ρολό θα έλεγα αλλά όχι με αυγό αλλά με γκούντα
Η Συνταγή είναι από Φωτεινη Γεροντιδου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.