Δήμαρχος Αγρινίου ο Στάνκογλου

Η πολλά υποσχόμενη σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» η οποία διαδραματίζεται στο Αγρίνιο τη δεκαετία του ’80, αναμένεται να κλέψει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού και να ξυπνήσει μνήμες όχι και τόσο μακρινές. Άγνωστο παραμένει ωστόσο αν θα γίνουν γυρίσματα στην πόλη του Αγρινίου, κάτι που ασγφαλώς δεν αποκλείεται.

Πρωταγωνιστής της σειράς και ο Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος υποδύεται τον δήμαρχο της πόλης στο έργο ενώ ο σταθμός σε δελτίο του επισημαίνει «Με φόντο το “Όνειρο” ένα σκυλάδικο του Αγρινίου, παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών κόσμων. Δύο κόσμοι θα ανταμώσουν για να συγκρουστούν μέχρι θανάτου. Μυστικά θα αποκαλυφθούν και ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί από τις στάχτες».

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και αποτελείται από ένα ένα εξαιρετικό καστ ταλαντούχων ηθοποιών όπως ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Νικολέττα Καρρά, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και άλλοι, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλώτου και σενάριο Ιωάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Η υπόθεση: 

Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, που διαδραματίζεται στην δεκαετία του ’80 ,ο Γιάννης Στάνκογλου υποδύεται τον Χρήστο Αναγνώστου έναν αυτοδημιούργητο δήμαρχο και ανερχόμενο πολιτικό. Μαθαίνει όμως πως ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια.

Αποτέλεσμα της αποκάλυψης, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού. Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί.

#ALPHA #ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ