Γρ. Αλεξόπουλος: Μόνη λύση για δωρεάν νερό, ο Διαδημοτικός Φορέας

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Δήμαρχο της Πάτρας Κ. Πελετίδη , έστω και τώρα να ανασκευάσει τις απόψεις του σε ότι αφορά τον τρόπο διαχείρισης του νερού από το Φράγμα Πείρου – Παράπειρου , εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης “Πρωτεύουσα ξανά” Γρ. Αλεξόπουλος.

Ο κ. Αλεξόπουλος στην ανακοίνωση του επισημαίνει, ότι στον απόηχο των νέων δηλώσεων του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλή φαίνεται ξεκάθαρα, “”ότι αν ο Διαδημοτικός Φορέας Διαχείρισης του Φράγματος είχε συγκροτηθεί και δεν καθυστερούσε τόσα χρόνια  με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας, τώρα δεν θα μπορούσε κανείς να μιλάει για ιδιώτη στη διαχείριση του νερού των Πατρινών.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έχει ως εξής:

Από τις δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή, φαίνεται ξεκάθαρα ότι αν ο Διαδημοτικός Φορέας Διαχείρισης του Φράγματος είχε συγκροτηθεί και δεν καθυστερούσε τόσα χρόνια  με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας, τώρα δεν θα μπορούσε κανείς να μιλάει για ιδιώτη στη διαχείριση του νερού των Πατρινών.

Καλούμε έστω και τώρα τον Δήμαρχο να αναλάβει τις ευθύνες του, εφόσον ήδη ο κ. Υπουργός απέκλεισε την προοπτική συγκρότησης Δημόσιου Φορέα για τη Διαχείριση του Φράγματος, όπως επιζητούσε ο κ. Πελετίδης.

Επιμένουμε ότι κάθε τι άλλο πέρα από τον Διαδημοτικό Φορέα Διαχείρισης,  θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για την Πάτρα και το μέλλον της.

Ο Δήμαρχος της πόλης καλείται έστω και τώρα να ανασκευάσει τις απόψεις του.

Δωρεάν νερό μπορεί να δοθεί στους Πατρινούς μόνο με Διαδημοτικό Φορέα.Γ