Γλυκόξινα φιλετάκια κοτόπουλου με μπέικον, μέλι και μπουστάρδα

Υλικα για 2 ατομα
4 φιλετα κοτοπουλου χτυπημένα σαν σνιτσελ
4 φετες μπεικον
1κρεμμυδι μεγαλο
1 μεγαλη πιπερια Φλωρινης
1σκελιδα σκορδο
1κουπα λευκο κρασι
3 κουταλιες της σουπας μηλοξιδο
2 κουταλιες σουπας μουσταρδα
1 κουταλια της σουπας μελι
1 Φλιιτζανι του καφε λαδι
Αλατι πεπερι θυμαρι η ριγανη

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Αλατοπιπερωστε τα φιλετα βαλτε απο μια φετα μπεικον μεσα και τυλιξτε!!!Κλειστε με μια οδοντογλυφιδα!!Βαλτε το λαδι στο τηγανι και τσιγαριστε τα φιλετα απ ολες τις πλευρες ..

βγαλτε τα και αφηστε στην ακρη!!Ψιλοκοψτε το κρεμμυδι στο ιδιο τηγανι το σκορδο την ππερια!!Τσιγαριστε για 5 λεπτα..

βαλτε τα φιλετα μεσα και σβηστε με το κρασι

Μολις εξατμιστε το οινοπνευμα απο το κρασι ,ανακατεψτε το μελι το ξιδι την μουσταρδα ολα μαζι ..ριξτε στο τηγανι για 5 λεπτα μεχρι να δεσει η σαλτσα!!!

Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.