Από τη Ζευς Συμβούλων διαθεσιμο το λογισμικό Sales

Διαθέσιμο στην αγορά το λογισμικό ‘’SALES’’ της «Specisoft Α.Ε.» από τη «Ζευς Συμβούλων» του ομίλου Άρατος

Ανανέωση στην αγορά και στον τομέα της πληροφορικής έρχεται μετά τη συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα στην εταιρεία «Ζευς Συμβούλων» του ομίλου Aratos και της εταιρείας «Specisoft A.E.». Αντικείμενο της συμφωνίας είναι η διάθεση του λογισμικού ‘’SALES’’ της «Specisoft» από την εταιρεία «Ζευς Συμβούλων», η οποία αναλαμβάνει την στρατηγική τοποθέτηση του λογισμικού, στην αγορά.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση του λογισμικού, την εξειδίκευση σε ειδικές αγορές και την έκδοση σε τρία επίπεδα (Level), με ξεχωριστές δυνατότητες σε καθένα. Στον σχεδιασμό των επιμέρους ενεργειών για  την τοποθέτηση του λογισμικού της Specisoft στην αγορά περιλαμβάνεται και η παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης με έκδοση βιβλίων και σεμιναρίων επί των πωλήσεων, με σκοπό την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσίας για την οργάνωση των τμημάτων πωλήσεων των επιχειρήσεων.

Ο πρόεδρος της Aratos Group, Δρ. Νίκος Μπογονικολός, εξέφρασε την ικανοποίησή του από αυτή τη συμφωνία και δήλωσε ότι το λογισμικό ‘’SALES’’ συμπληρώνει την γκάμα των λογισμικών της Αratos Group στην αγορά. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της «Specisoft A.E.» Θεοκλής Βασιλειάδης, τόνισε ότι είναι μια πολύ σημαντική συμφωνία με αξιόλογες προεκτάσεις συνεργασίας και για το μέλλον.

Η «ΖΕΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ» :                                                                                                  

H εταιρεία «ΖΕΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ» ιδρύθηκε το 2022 ως συνέχεια εταιρείας από το 1992. Αποτελεί μια πρωτοπόρο, ανεξάρτητη, ιδιωτική εταιρεία στους τομείς της τεχνολογίας, της πληροφορικής, της περιφερειακής ανάπτυξης, της απασχόλησης, της καινοτομίας, του περιβάλλοντος, της διοίκησης και των διεθνών συνεργασιών και με εξειδίκευση στην εφαρμογή και τεχνική υποστήριξη προγραμμάτων και πρωτοβουλιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαθέτει γραφεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ρότερνταμ,  τη Μόσχα, τις Βρυξέλλες, τη Σόφια και το Ντουμπάι και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Ακαδημαϊκά Ινστιτούτα, Πανεπιστήμια και εταιρείες.

info@zeusconsulting.com

zeusconsulting.com