Από τη Δυτική Ελλάδα στην Κ.Ε

H τετράδα στη Δυτ. Ελλάδα για την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα στην εκλογική διαδικασία τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο για το ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων να αναδεικνύει τα άτομα που θα απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας στη Δυτική Ελλάδα ανέδειξε τα 20 πρόσωπα που θα απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή.
Πρώτος αναδείχθηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Αιτωλ/ανίας Θάνος Μωραΐτης, ενώ πίσω του βρέθηκαν οι Μίλτος Ζαμπάρας, Σία Αναγνωστοπούλου και ο Διονύσιος Καλαματιανός.
Ακολούθησαν οι Μιχάλης Σιδηρόπουλος, Μάκης Θεοφιλάτος, Κώστας Ταφλανίδης, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Ιωάννα Λάγιου, Μαρία Τριανταφύλλου, Βασιλική Δεσποτοπούλου, Ελένη Συμεωνίδου, Ηρώ Ζαβογιάννη και Σοφία Σιδέρη.  
Στις θέσεις από 15 έως 17 βρέθηκαν οι Βικτώρια Βασιλοπούλου, Ανδριάννα Λάκκα και Σπύρος Λαμπρινός. Την 20αδα συμπλήρωσαν οι Γεώργιος Κυριακόπουλος, Κωνσταντίνος Βουκελάτος και Γιώτα Παναγιωτοπούλου.
Στην Κεντρική Επιτροπή θα συμμετέχει και ο εξ Ηλείας καταγόμενος Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος επέλεξε την Περιφέρεια Αττικής και βρέθηκε στην 113η θέση των συνολικά 150 εκλεκτών που ανέδειξε η συγκεκριμένη Περιφέρεια.