Απίστευτη απόδραση κρατουμένου από το νοσοκομείο Αγρινίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι αστυνομικοί είχαν μεταφέρει στο νοσοκομείο τον 37χρονο ρομά από τα κρατητήρια της ΕΛΑΣ, καθώς είχε δηλώσει αδιαθεσία.

Ομως φαίνεται πως πίσω από την …ασθένεια κρυβόταν επιχείρηση απόδρασης που είχε στηθεί από ομοεθνείς του. Γύρω στις 10 το βράδυ,το περιπολικό έφθασε στο νοσοκομείο με τον κρατούμενο , που οδηγήθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, εμφανίστηκαν 10 άτομα.

Παρότι τον κρατούμενο συνόδευαν δύο αστυνομικοί στον πανικό που προκλήθηκε και στην ένταση ο άνδρας το έσκασε, καθώς απέξω περίμεναν αυτοκίνητα με αναμένες τις μηχανές και τον φυγάδευσαν.

Στη συνέχεια υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας προκειμένου να συλληφθεί ο δραπέτης και να εντοπιστούν και όσοι συμμετείχαν.

Συλλήψεις

Σύμφωνα με το tempo24 οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει 7 άτομα, ηλικίας από 16 έως 47 ετών, 3 γυναίκες και 4 άνδρες και αναζητούνται άλλοι τρεις.

Να σημειωθεί πως η αρχική σύλληψή του είχε γίνει από αστυνομικούς σε τυχαίο έλεγχο που διενεργούσαν. Τότε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του φυλάκιση 5 ετών για διακεκριμένες κλοπές.

Μάλιστα οι αστυνομικοί ετοιμάζονταν να τον μεταφέρουν στις φυλακές Μαλανδρίνου , όταν ο 37χρονος επικαλέσθηκε πρόβλημα υγείας , ώστε να μεταφερθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα.