Αγαπημένα λινγκουίνι με κιμά, κολοκυθάκια και ντοματίνια

Υλικά:
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (2 φορές περασμένος)
2 μέτρια κρεμμύδια περασμένο στο multi
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
500 γρ. χυμός ντομάτας η 1 κουτάκι συμπυκνωμένος
2-3 κ.σ κέτσαπ στεβιας
1/3 φλυτζανιού ελαιόλαδο
1 κολοκυθάκια κομμένο σε ρομβους
2 χούφτες ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 καρότο τριμμένο
Μαϊντανό και ανηθο ψιλοκομμένα (μια χούφτα)
Λιγο φρέσκο τζιντζερ τριμμένο ή σκόνη
1 κ.γ. κοφτό πάπρικα γλυκιά
Λίγο μπούκοβο (Chilly)
Αλάτι
Πιπέρι
Φλεικς παρμεζάνας
Τριμμένη παρμεζάνα
Baby Ρόκα
1 συσκευασία λινγκουινι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τον κιμά, τον σπάμε με ξύλινη κουτάλα και σοτάρουμε μέχρι και να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε το καρότο να σοταριστει καλά και κατόπιν την ντομάτα, την κέτσαπ, τα μπαχαρικά και σιγοβράζουμε για 20′ λεπτά τη σάλτσα.

Τα τελευταία 7-8 λεπτά ρίχνουμε το κολοκυθάκι τον μαϊντανό-άνηθο και τα ντοματίνια.
Αν η σάλτσα βγει πηχτή προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό. Σερβίρουμε ζεστά τα ζυμαρικά με τη σάλτσα, φλεικς παρμεζάνας, λίγη τριμμένη παρμεζάνα και λίγα φύλλα ρόκας.

Θα θέλατε να δοκιμάσετε αυτήν τη συνταγή σήμερα;
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από αυτό.
Η Συνταγή είναι από “Helena’s Greek cooking”.