Έφυγε από τη ζωή ο Γ. Νικολόπουλος: Το 2006 δολοφονήθηκε ο γιός του και το 2010 έχασε την κόρη και τη σύζυγό του…

Σε ηλικία 62 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Νικολόπουλος και η θλιβερή αυτή είδηση προκάλεσε συγκίνηση και θλίψη στο Αγρίνιο.

Πρόκειται για τον πατέρα ενός από τους πέντε κυνηγούς που σκότωσε ο Διονύσης Φούκας το 2006 στα Καλύβια, έγκλημα που συντάραξε το πανελλήνιο.

Ο 17χρονος Αλέξης ήταν ένας από τους αδικοχαμένους και μάλιστα ήταν ο πατέρας του, που απεβίωσε σήμερα, ο πρώτος που έφτασε στον τόπο του πενταπλού φονικού.

Τέσσερα περίπου χρόνια αργότερα, Ιανουάριος 2010, έφυγαν από τη ζωή και η σύζυγος με την 16χρονη κόρη του Γεωργίου Νικολόπουλου που προέβησαν σε απονενοημένο διάβημα καθώς δεν ξεπέρασαν ποτέ την απώλεια του Αλέξανδρου.

Ο Γιώργος Νικολόπουλος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή αιφνιδίως εν ώρα εργασίας, σε εργοτάξιο αυτοκινητοδρόμου. Για το αίτιο ενεργείται η προβλεπόμενη προανάκριση ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, στις 3 μμ. στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καμαρούλας όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 2:30 μμ.

ΠΗΓΗ:Tempo