Έλλη Κοκκίνου για Μπότση: Ήξερα πολλά χρόνια όσα κατήγγειλε δημόσια (VIDEO)

Στο The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης η Έλλη Κοκκίνου κι αναφέρθηκε στις καταγγελίες που υπάρχουν για κακοποίηση στον χώρο της τέχνης αλλά κι αυτήν που έκανε η κουμπάρα της, Τζένη Μπότση.

«Αυτό ξεκίνησε από τον πρωταθλητισμό… Η Τζένη Μπότση έχει βαφτίσει τον γιο μου κι είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά και την ιστορία αυτήν την ήξερα πολλά χρόνια. Το έμαθα λίγα χρόνια αφότου την γνώρισα. Ήταν κάτι πολύ βαρύ και στους φίλους είναι πιο εύκολο να πούμε πράγματα που βιώνουμε. Το είχε πει σε πολύ δικούς της ανθρώπους που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν θα τους ξεφύγει κάτι. Το κουβαλούσε πάρα πολλά χρόνια και βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο και το άγχος της γιατί ήταν σαν να το ξαναβίωνε. Το είχε αναφέρει και παλιότερα χωρίς να δώσει ονόματα κι είχε πει ότι είναι κι άλλες κοπέλες. Το ετοίμαζε» είπε η τραγουδίστρια.

Όσο για το αν έχει βιώσει κάποιο ανάλογο περιστατικό η Έλλη Κοκκίνου είπε:

«Εγώ δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο ποτέ κι ούτε έχω ακούσει στον χώρο τον δικό μου. Δεν αγιοποιώ τον χώρο μου… Άλλο η σεξουαλική παρενόχληση κι άλλο ξέρω τι πάω να κάνω γιατί έχω κάποια σκοπιμότητα».