Έκρυβε πολεμικό όπλο και πιστόλι στο σπίτι του

Τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε τον παράνομο οπλισμό που είχε στην κατοχή του, αλλά και αν τον είχε χρησιμοποιήσει σε παράνομες ενέργειες ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για έναν Έλληνα που συνέλαβαν σε μια περιοχή της Θεσπρωτίας.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του άνδρα στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών και βρήκαν κρυμμένα ένα πολεμικό τυφέκιο με κινητό ουραίο, ένα πιστόλι με γεμιστήρα μέσα σε θήκη, 58 φυσίγγια διαμετρήματος 8Χ57 mm, 57 φυσίγγια αγνώστου διαμετρήματος και ένα μαχαίρι. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ η προανάκριση για τις δραστηριότητές του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Νέες συλλήψεις για όπλα στην Αλεξανδρούπολη

Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις κατοίκων της Αλεξανδρούπολης για παράνομη οπλοκατοχή. Μετά τους εννέα που είχαν συλληφθεί την Δευτέρα με παράνομα όπλα κρότου, την Τρίτη συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας άλλοι δύο, οι οποίοι κατείχαν δύο πιστόλια κρότου! Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Author: